Novo u Opatiji - ROYAL BEACH

Tijekom toplih ljetnih dana svatko od nas zasigurno počinje razmišljati o pronalasku idealne ljetne oaze na moru za bijeg od svakodnevnih briga i problema. Bajkovita Opatijska rivijera svojim šarmom i jedinstvenim prirodnim okruženjem privlači goste iz cijeloga svijeta već više od stoljeća, a novo idealno mjesto za uživanje u ljetu je i plaža 'Royal Beach' smještena u samom srcu Opatije.

Rezerviraj Hotel Royal »

Call Centar Milenij Hoteli

Milenij Hoteli
Viktora Cara Emina 6
51557 Opatija, Croatia
P:+ 385 51 278 007
E: info@milenijhoteli.hr

Royal Lounge Bar
Radno vrijeme 9-19 h


Nalazi se odmah uz hotel Royal i Grand hotel 4 opatijska cvijeta, s svojim iznimnim uređenjem i ugodnom atmosferom idealna je lokacija kako za dnevni, tako i za večernji provod.

Odmor u hladu velikih suncobrana i udobnih ležaljki ili baldahina koje okružuju palme i uz zvuk lagane chill-out glazbe jedan je od omiljenih rituala u Opatiji ovo ljeto, a za potpuno opuštanje uz ljetni povjetarac tu je i ponuda masaža i tretmana neposredno uz more i pogled na cijeli Kvarner.

U posebno odvojenom dijelu plaže uređen je i kutak za najmlađe s malim bazenom za omiljene dječje igre i zabavu, a Royal Lounge Bar nudi veliki izbor ljetnih koktela, pjenušaca, prirodnih sokova i drugih osvježavajućih pića. Uživajte u ljetu i kraljevskom tretmanu na novouređenoj opatijskoj plaži 'Royal Beach'!

Napomena: Korištenje ležaljki na 'Royal Beach' se naplaćuje